Voor wie?

20+, 30+, 40+, 50+, 60+

We zijn er voor alle leeftijden, maar vooral onder 40, 50 en 60-plussers is de behoefte erg groot en juist die groep willen we extra aanmoedigen om mee te doen. Misschien speel je thuis in je eentje en heb je behoefte om met anderen samen te spelen, wat natuurlijk het allerleukste is. Zo kun je je droom eindelijk eens uit laten komen. Of misschien heb je voorheen al eens in een bandje of groepje gespeeld en wil je die draad graag weer oppakken. En zoals vele popmuzikanten op leeftijd bewijzen, we zijn nooit te oud om muziek te maken!

Om deel te nemen hoef je geen virtuoos te zijn, maar is het wel belangrijk dat je al op een redelijke manier met je instrument of stem overweg kan of, als gitarist, toetsenist of bassist de basisakkoorden beheerst en eenvoudige akkoordsymbolen kan lezen en begrijpen. We geven geen privélessen. Het zijn groepsessies.

Instrumentalisten & Vocalisten

Niet alleen instrumentalisten, maar natuurlijk ook zangers en zangeressen zijn van harte welkom. Een band heeft in de regel één of meerdere vocalisten, die een belangrijke rol spelen in het geheel. Denk hierbij aan lead vocals, backing vocals en vocal harmonies, maar bijvoorbeeld ook percussie-instrumenten als cowbell, conga’s, shakers, tambourine etc.

Dus als je zingt, gitaar speelt, bas, toetsen of drums, mondharmonica of saxofoon of een instrument bespeelt dat in de pop- en rockmuziek gebruikt wordt of gebruikt kan worden, mag en kun je hier aan meedoen.

Concerten & Studiotime

Tijdens én aan het eind van het project zullen een paar concertjes gepland worden. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om aan het einde van het seizoen een aantal stukken in de studio op te nemen met je band.  Opnemen in de studio is ontzettend leuk om te doen en bovendien een geweldige ervaring. Met eigen opnamen in handen kan iedereen dan na het project met trots terugkijken en luisteren!