Eric

Geboren halverwege de roerige jaren 60 in het mooie Oudesluis.

Zijn opa had daar in een ver verleden een accordeonschool en waarschijnlijk komt het muzikale gen daar vandaan. Een langzaam gen, want pas na zijn veertigste is Eric zelf muziek gaan maken. Vooral gitaar en zang hebben zijn belangstelling.

 

 

Eric2

Bovendien zit organiseren hem óók van jongs af aan in het bloed, en daarom de samenwerking met Jan Jaap. Zij vinden het een uitdaging om iedereen die een instrument bespeelt, of die het leuk lijkt om te zingen, te laten samenspelen. Zijn bijdrage aan de poprockschool Jan Jaap Willemsen bestaat uit het verlenen van hand en spandiensten op het organisatorische vlak. Zo kun je bij hem terecht voor het plannen en organiseren van activiteiten. Kleine concerten op diverse podia in theaters of zelfs kerken en het verzorgen van de benodigde materialen.

Het hart van Eric gaat sneller kloppen als hij denkt aan het samen muziek maken. Hij heeft een brede muzikale smaak die loopt van  Nederlandstalig tot aan Country & Western. Zelfs klassiek kan hij zeer waarderen. Door zijn uitgebreide netwerk kan Eric altijd wel weer een nieuw idee aan de man brengen en zich met zijn complete ziel en zaligheid storten in een nieuw avontuur.

Creatief, onbevreesd, vooruitstrevend, vindingrijk, bevlogen, vrolijk, humor, gezelligheid en altijd volledige toewijding zijn eigenschappen die zijn persoon typeren. Zijn onuitputtelijke fantasie maken van hem een ideale partner als projectbegeleider voor de buitengewoon muzikale en creatieve Jan Jaap. Samen vormen zij het hart van Poprockschool Jan Jaap Willemsen. Samen muziek maken en het verder ontwikkelen van talent in de muziek zijn de belangrijkste doelstellingen, waarbij leeftijd geen enkele rol speelt.